KATEGÓRIÁK

 Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása

szerződés azonosító: KM0102PPAP19

Segítség a megrendeléshez – HA JÓT AKAR

 


Tisztelt Intézményi Partnerünk!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. július 4-től elérthető a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által

„Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása”

tárgyában kiírt közbeszerzési eljárásban megkötött keretmegállapodás.
 

Nyertes konzorciumunk, az AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Papír-Pont Kft – Tip-Top 92’ Kft, szerződött papír és irodaszer szállítóként az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is készséggel áll szíves rendelkezésükre.

A nyertességen kívül örömünkre szolgál az is, hogy a most érvénybe lépett kibővített terméklista változásai intézményi partnereink még hatékonyabb és kényelmesebb működését szolgálják. Árlistánkat letöltheti innen.

Példaként említenénk meg az új irodai higiénia termékkört, az ingyenes kiszállítási értékhatár csökkenését, vagy a fix összegű, és igen kedvező mértékű szállítási díjat.

gazdaságos működés elősegítése érdekében az AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Papír-Pont Kft – Tip-Top 92’ Kft terméklistájának kialakításánál nem kizárólag az olcsó ajánlati árat vettük figyelembe, hanem a magas használati értéket és a jó minőséget is.

Fontos megjegyezni, hogy csakúgy, ahogy az elmúlt években, az egyes megajánlott termékek között most is jelentős minőségi különbség lehet, így mindenképpen érdemes a gazdaságosságot mérlegelni a megrendelések összeállításánál.

Ebben, és valamennyi terméket, megrendelést, illetve szerződéses feltételt érintő kérdésben készséggel áll szíves rendelkezésükre közbeszerzési vevőszolgálatunk.

 

A közbeszerzési vevőszolgálat elérhetőségei:

AP-OFFICE Kft
telefon: +36 1 999 6346
e-mail cím: apoffice@apoffice.hu
webáruház: www.azirodaszer.hu
 

 
Üdvözlettel:

AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Papír-Pont Kft – Tip-Top 92’ Kft konzorcium

toner-tintapatron-kereso belyegzo-rendeles reklam-es-ajandektargyak hazhozszallitas