KosárIrodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása

szerződés azonosító: KM0103ppap23

Segítség a megrendeléshez – HA JÓT AKAR

 


Tisztelt Intézményi Partnerünk!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. július 4-től elérthető a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által

„Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek szállítása”

tárgyában kiírt közbeszerzési eljárásban megkötött keretmegállapodás.
 

Nyertes konzorciumunk, az AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Tip-Top 92’ Kft, szerződött papír és irodaszer szállítóként az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is készséggel áll szíves rendelkezésükre.

A nyertességen kívül örömünkre szolgál az is, hogy a most érvénybe lépett kibővített terméklista változásai intézményi partnereink még hatékonyabb és kényelmesebb működését szolgálják.

Példaként említenénk meg az új irodai higiénia termékkört, az ingyenes kiszállítási értékhatár csökkenését, vagy a fix összegű, és igen kedvező mértékű szállítási díjat.

gazdaságos működés elősegítése érdekében az AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Tip-Top 92’ Kft terméklistájának kialakításánál nem kizárólag az olcsó ajánlati árat vettük figyelembe, hanem a magas használati értéket és a jó minőséget is.

Fontos megjegyezni, hogy csakúgy, ahogy az elmúlt években, az egyes megajánlott termékek között most is jelentős minőségi különbség lehet, így mindenképpen érdemes a gazdaságosságot mérlegelni a megrendelések összeállításánál.

Ebben, és valamennyi terméket, megrendelést, illetve szerződéses feltételt érintő kérdésben készséggel áll szíves rendelkezésükre közbeszerzési vevőszolgálatunk.

 

A közbeszerzési vevőszolgálat elérhetőségei:

AP-OFFICE Kft
telefon: +36 1 999 6346
e-mail cím: apoffice@apoffice.hu
webáruház: www.azirodaszer.hu
 

 
Üdvözlettel:

AP-Office Kft – Iroda Magyarország Kft – Tip-Top 92’ Kft konzorcium

Bélyegző rendelés
Toner kereső
Reklám- és ajándéktárgy