KATEGÓRIÁK

 

SzolgáltatásokWEBÁRUHÁZ

A webáruház szolgáltatásinak tervezésekor a keresési IDŐ volt a fő szempont. Mivel az idő mindenki számára nagyon fontos, így egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, ahol minden partnerünk könnyen, gyorsan tud tőlünk rendelni a nap 24 órájában.

A WEBÁRUHÁZ SZOLGÁLTATÁSAI SZERZŐDÖTT PARTNEREK RÉSZÉRE

1.) Egyedi árak és kondíciók:
A Partnerek a közösen megbeszélt és számukra személyre szabott egyedi árakat és kondíciókat látják az áruházban.

2.) Költséghelyenkénti rendelés
Lehetőség van arra, hogy az adott cég költséghelyenkénti bontásban adja le rendeléseit úgy, hogy minden költséghely a számára kialakított egyedi bejelentkező kóddal és jelszóval lép be.

3.) Jogosultságok kialakítása
Partnereink beszerzési részlege előre meg tudja határozni, hogy a különböző költséghelyeknek a jövőben milyen jogosultságai lesznek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyrészt a beszerzési részleg adja ki a költséghelyek részére a belépési kódokat és jelszavakat, másrészt az adott költséghelynek vagy csak a rendelés összeírási jogot adja meg, vagy akár az elküldési jogosultságot is. A költséghelyek a beszerzési részleg által meghatározott terméklistát, ún. „szűkített listát” láthatják a webáruházban, és csak ebből tudnak vásárolni. Lehetőség van arra is, hogy a költséghelyek egy előre meghatározott keretösszeg értékében vásárolhatnak. Amennyiben rendelését webáruházon keresztül adja le, a megrendelt árut átlagosan 48 órán belül kiszállítjuk Önnek. Szerződött partnereink részére a webáruházról szükség szerint kezelési útmutatót tudunk küldeni pdf formátumban, mely az alábbi email-címen kérhető:

VEVŐSZOLGÁLAT

A termékekkel, szállítással, vásárlási feltételekkel kapcsolatos információkat a Vevőszolgálatunkon dolgozó kollégák biztosítják a partnerek számára.

Cím: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 8.
Tel: +36 1 431 0233; +36 1 431 0234
E-mail:
Weboldal: www.irodamagyarorszag.hu

LOGISZTIKA

Cégünk szolgáltatáscsomagjának leglényegesebb pontja a logisztikai felkészültség, mely az alábbi elemekből tevődik össze:

 • Saját raktárkészlet, mely állandó 100 millió Ft értékben áll partnereink rendelkezésére. A készletösszetétel tartalmazza az Ön irodájának alapvető író- és irodaszer-ellátásához szükséges termékválasztékot.
 • Helyben történik az Ön rendelésének feldolgozása, költséghelyek szerinti csomagolása, ill. a számla/szállítólevél elkészítése szintén költséghelyenként.
 • A megrendelt termékeket igény szerint számlával vagy szállítólevéllel szállítjuk.
 • A kiszállítást professzionális szerződött logisztikai partnereink végzik, az ország teljes területén.
 • A portfoliónkban nem szereplő termékek szállítására is lehetőség van.
 • Riportok készítése az adott időszak alatt történt vásárlásokról, mennyiségben és értékben, Excel formátumban.

Amennyiben a fentieken kívül információt szeretne kapni szolgáltatásainkról, kérjük a következő címen jelezze:

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 • Reklámajándék-termékek forgalmazása. Céglogóval ellátott ajándéktárgyak készítése és forgalmazása.
 • Arculati anyagok
 • Felülnyomott borítékok
 • Leporellók
 • Céges levélpapírok gyártása és forgalmazása
toner-tintapatron-kereso belyegzo-rendeles reklam-es-ajandektargyak hazhozszallitas