KATEGÓRIÁK

 

Xerox kompatibilis tonerek


Összesen 3 db termék
 • Xerox kompatibilis toner (HP LJ 1300) Q2613X

  Xerox kompatibilis toner (HP LJ 1300) Q2613X

  Cikkszám: 496L95077
  Kapacitás 4000 oldal. A Xerox Magyarország által forgalmazott kompatíbilis kellékanyagokkal garantálni tudjuk a tökéletes nyomat minőségét és az eredetivel megegyező nyomatmennyiséget, ellenkező esetben bevizsgálás után térítésmentesen kicserélésre kerülnek. A Xerox kompatíbilis kellékanyagok használata nem befolyásolja a nyomtató berendezés garanciáját. A Xerox Magyarország Kft. egyedülállóan a nyomtatókra is vállal garanciát a következő feltételekkel: a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata során bekövetkezett nyomtatómegrongálódásból származó reklamáció esetén az erre vonatkozó reklamációnak tartalmaznia kell egy, a hivatalos márkaszerviz és egy független szakszerviz által aláírt írásos állásfoglalást, melynek kielégítően bizonyítani kell, hogy a sérülést a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata okozta. Jogos reklamáció esetén a felmerülő javítási költségeket a Xerox Magyarország Kft. vállalja. A garancia érvényét veszti, ha a kellékanyagot szétszerelték vagy nem az előírt módon tárolták.

  Nettó egységár:  7 480 Ft
  Bruttó egységár: 9 500 Ft
  Rendeléshez regisztráció és bejelentkezés szükséges!
 • Xerox kompatibilis toner (HP LJ 4250/4350) Q5942X

  Xerox kompatibilis toner (HP LJ 4250/4350) Q5942X

  Cikkszám: 003R99623
  Kapacitás 25000 oldal. A Xerox Magyarország által forgalmazott kompatíbilis kellékanyagokkal garantálni tudjuk a tökéletes nyomat minőségét és az eredetivel megegyező nyomatmennyiséget, ellenkező esetben bevizsgálás után térítésmentesen kicserélésre kerülnek. A Xerox kompatíbilis kellékanyagok használata nem befolyásolja a nyomtató berendezés garanciáját. A Xerox Magyarország Kft. egyedülállóan a nyomtatókra is vállal garanciát a következő feltételekkel: a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata során bekövetkezett nyomtatómegrongálódásból származó reklamáció esetén az erre vonatkozó reklamációnak tartalmaznia kell egy, a hivatalos márkaszerviz és egy független szakszerviz által aláírt írásos állásfoglalást, melynek kielégítően bizonyítani kell, hogy a sérülést a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata okozta. Jogos reklamáció esetén a felmerülő javítási költségeket a Xerox Magyarország Kft. vállalja. A garancia érvényét veszti, ha a kellékanyagot szétszerelték vagy nem az előírt módon tárolták.

  Nettó egységár:  18 480 Ft
  Bruttó egységár: 23 470 Ft
  Rendeléshez regisztráció és bejelentkezés szükséges!
 • Xerox kompatibilis toner (HP LJ 5200) Q7516A

  Xerox kompatibilis toner (HP LJ 5200) Q7516A

  Cikkszám: 003R99765
  Kapacitás 12000 oldal. A Xerox Magyarország által forgalmazott kompatíbilis kellékanyagokkal garantálni tudjuk a tökéletes nyomat minőségét és az eredetivel megegyező nyomatmennyiséget, ellenkező esetben bevizsgálás után térítésmentesen kicserélésre kerülnek. A Xerox kompatíbilis kellékanyagok használata nem befolyásolja a nyomtató berendezés garanciáját. A Xerox Magyarország Kft. egyedülállóan a nyomtatókra is vállal garanciát a következő feltételekkel: a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata során bekövetkezett nyomtatómegrongálódásból származó reklamáció esetén az erre vonatkozó reklamációnak tartalmaznia kell egy, a hivatalos márkaszerviz és egy független szakszerviz által aláírt írásos állásfoglalást, melynek kielégítően bizonyítani kell, hogy a sérülést a Xerox kompatíbilis kellékanyag használata okozta. Jogos reklamáció esetén a felmerülő javítási költségeket a Xerox Magyarország Kft. vállalja. A garancia érvényét veszti, ha a kellékanyagot szétszerelték vagy nem az előírt módon tárolták.

  Nettó egységár:  19 680 Ft
  Bruttó egységár: 24 994 Ft
  Rendeléshez regisztráció és bejelentkezés szükséges!
 • SELECT web_termek_torzs.TermekKod, k2.Leiras as nepszeruseg, k3.Leiras as lathatosag FROM `web_termek_torzs` LEFT OUTER JOIN web_termek_kieg as k2 ON (k2.CegKod = web_termek_torzs.CegKod AND k2.TermekKod = web_termek_torzs.TermekKod AND k2.KiegKod = 4) LEFT OUTER JOIN web_termek_kieg as k3 ON (k3.CegKod = web_termek_torzs.CegKod AND k3.TermekKod = web_termek_torzs.TermekKod AND k3.KiegKod = 6), `web_termek_szovegek`, `web_listaar` ,`web_termek_kategoria` WHERE web_termek_torzs.CegKod = "IRODA" AND web_termek_szovegek.CegKod = "IRODA" AND web_listaar.CegKod = "IRODA" AND web_termek_kategoria.CegKod = "IRODA" AND LENGTH(web_termek_torzs.TermekKod) > 2 AND web_termek_torzs.TermekKod = web_termek_szovegek.TermekKod AND web_termek_torzs.TermekKod = web_listaar.TermekKod AND web_listaar.AlapAr >= 0 AND web_termek_torzs.TermekKod = web_termek_kategoria.TermekKod AND web_termek_torzs.Statusza IN ('M','N','R','S','U','V','Z') AND web_termek_szovegek.Nyelv = "HUN" AND (web_termek_torzs.seria_value = "" OR (web_termek_torzs.seria_value <> "" AND web_termek_torzs.seria_list_show = "1")) AND ( k3.Leiras IS NULL OR k3.Leiras LIKE '%0%') AND web_termek_kategoria.Kod LIKE "MBN%" GROUP BY TermekKod ORDER BY web_listaar.Akcios DESC, cast(nepszeruseg as unsigned) ASC ,AlapAr ASC, TermekKod ASC LIMIT 0,20
Összesen 3 db termék